Sunday, October 14, 2012

Kasjmirrester ble mykt vintertilbehør

Det var denne halsen jeg falt for, og siden den foreslo garnrester av en sort jeg hadde liggende, var det bare å sette i gang.  Ikke alt var like tykt, og ikke alt så like fint ut underveis, men jeg er ganske fornøyd med det ferdige resultatet:


Og siden den er veldig varm, trengte jeg en lue å bruke sammen med den, er det kaldt nok for denne, må man ha lue.  Kasjmir/silkegarn oppfører seg dårlig i vrangbord.  De fleste luer har vrangbord.  Så da ble det litt leting, og litt improvisering:

Litt i største laget kanskje, også for meg.  Det er barnet som er modell for anledningen. Men det får gå - det skal være baggy for tiden, ikke sant?

Garnet er mye forskjellig, det eneste det har felles er opphav fra Colourmart.  Noe ren kasjmir, noe silkeblandet, noe av uvisst fiberinnhold, men jeg mener det skal være kasjmir i alt. Alt fra enkel til syvdoblet tråd, og pinne 3,5.

New cashmere leftover cowl and hat.  Ready for winter.1 comment:

Strikkedoktor'n said...

Fant bloggen din ved en tilfeldighet, men her var det myyye fint! Måtte bare si at jeg synes fargene på den halsen var kjempenydelige :-)