Sunday, February 1, 2009

Hjemmefarget garn

Jeg farget jo garn i sommer. Nå var tiden endelig kommet til å lage noe av det. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å bruke det grønne garnet til sokker til jentungen, men hun ville heller ha et grønt sjal, siden hun allerede har hjemmestrikkede grønne sokker. Så da ble det det sitrusfargede istedenfor. Det holdt til to par i hennes størrelse.Samtidig benyttet jeg anledningen til å øve på å strikke short-row hæl. Jeg får det bare ikke til uten hull!. Men barnesokker blir antagelig fravokst før de er utslitt uansett, og forhåpentligvis går det litt bedre for hvert par. Det er dessuten enklere å strikke på toget.

Det øverste paret er Socks for little Witches, det nederste er vanlige Blueberry Waffle. Begge er allerede i bruk.

Så var det sjalet. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve Shetland Triangle, og siden alle sier det er så lett, satser jeg på togstrikking. Jeg gjorde bare opplegget hjemme i går, og det stemmer, dette er veldig lett.Ulltightsen min vokser. Jeg er faktisk ferdig med det ene benet, og godt i gang med det andre. Kanskje den blir ferdig til bruk i vinter?

I've made socks for my daughter from Kool-Aid dyed yarn, and I've started a Shetland Triangle shawl for her too. In my opinion this green is too strong, but she likes it, and she wanted "a shawl like mommy".

1 comment:

Erica said...

Jeg elsker fargene!