Sunday, February 22, 2009

Forelsket

I de nye sokkene jeg strikker... Yarnissimas Brainless, i Wollmeise-garn.

Wollmeise-sjalet mitt ble veldig fint, det. Men det er først nå, som jeg strikker sokker av garnet, at jeg virkelig legger merke til det fine garnet og de vakre fargene. Jeg må stadig trekke på meg sokken og beundre foten min, selv om jeg ikke er fremme ved hælen enda. Tå-opp på denne måten var også enkelt og greit, selv om jeg gjorde tåøkningene feil. Nå må jeg bare bli enig med meg selv om jeg vil ha den andre sokken lik eller riktig. Foreløbig heller jeg mot riktig. Jeg tror ikke forskjellen vil synes noe særlig.I'm knitting Yarnissima's Brainless from Wollmeise sock yarn, and I'm loving it.

2 comments:

Pinneguri said...

Og gjett hvem som lever i spenning ang. hælen din ;) Anjapanja nevnte noe om at det ble hull hos henne nåe hun ikke strikka den ene omgangen over vristen 1. runde etter siste omgang med w&t. Kan det være det som har vært problemet ditt? Da vil du i så fall ikke få problemer her, for akkurat den omgangen står i oppskriften til Yarnissima.
Enig med du, flott sokkemønster, flott garn :)

Galadriel said...

Så flotte sokkene blir! Bare pass på å strikk stramt nok - mine wollmeise sokker gikk i stykker i løpet av en ukes bruk, og jeg har ikke kommet over det enda....

Prøvde meg på noen Yarnissima-sokker jeg også, men måtte gi tapt - sto helt fast og gav opp....