Monday, November 5, 2007

Små belønningsprosjekter

Etter å ha brukt så lang tid på ett prosjekt som jeg brukte på Kauni-genseren, er det godt å lage noe som blir fort ferdig.

I vinter kjøpte jeg 450 gram kasjmir-garn fra Colourmart. Det ble en genser til meg selv, en bolero til jentungen, og fortsatt hadde jeg garn igjen. Så da lagde jeg et Bainbridge Scarf, for å bli kvitt restene:


Ble jeg kvitt restene? Nei, da... dette er visst et lite skjerf. 20 gram veier det. Og jeg har fortsatt 60 gram garn igjen. Urk. Nå begynner jeg å bli lei av den fargen.

I London kjøpte jeg meg ny, blågrønn vinterkåpe. Så da måtte jeg ha et matchende hodeplagg. Heldigvis hadde jeg garn liggende, en farge jeg bare måtte ha, uten at jeg ante hva jeg skulle ha den til da jeg kjøpte det fra handpaintedyarn:


Mønsteret er Last Minute Purled Beret av Wendy Bernard, men siden jeg ikke er særlig glad i utseendet til vrangmasker, og spesielt ikke når garnet skifter farge, har jeg valgt å ha rettmaskene ut. Jeg dro den over skrivebordslampen til jentungen for å ta bildet. Vurderte å dra til foreldrene mine og fotografere på bysten av min oldefar, men det får være grenser for hvor langt man skal gå for å få gode blogg-bilder, ikke sant?

Og nå har jeg faktisk ingen prosjekter på pinnene. Det er vel på tide å starte på julegaver, tror jeg.

I've celebrated the finish of the Kauni sweater by making a couple of quick projects. Bainbridge scarf for my daughter, and a beret for myself. Winter is coming.

1 comment:

amylin said...

Fin lue og Bainbridge er jo bare lekkert da. Har nominert deg. Stikk innom bloggen min og ta en titt.