Tuesday, August 4, 2009

Nok et par sokker

Etter en uke i Jotunheimen på hytte uten vann og strøm er det blitt et par sokker til. Og mye kortspill og sudoku...


Mønsteret er Absinthe fra Knitty, og garnet er Shibui Sock i en deilig rødfarge. Sokkemønsteret kommer jeg nok ikke til å bruke igjen, det krevde full oppmerksomhet og resultatet står ikke i forhold til innsatsen. Egentlig synes jeg kanskje mønsteret på leggen ikke matcher mønsteret på vristen særlig bra heller. Hva var poenget med at det plutselig ble hullmønster? Men jeg har i det minste fått øvd meg på fletting uten flettepinne. Og på å strikke to par sokker samtidig, tå-opp med magic loop.

Turer ble det også. Dette er "utsikten" fra Mugnetind:Steinens rike:Og midt oppi all steinen, helt på toppen på 1740 meter, vokste denne:

Det var ikke bare dårlig vær, men selvfølgelig hadde jeg fått en fettflekk på kameralinsen den dagen jeg tok de fine utsiktsbildene.

Bygdin fra Synshorn, med fettflekk:

Vi så reinsdyr på nært hold, barna badet i en iskald fjellbekk, og jentungen fikk klappe kuer. Ingen fikk gnagsår! Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

We've spent a couple of days in a small cabin in the Norwegian mountains. I made a pair of Absinthe socks, we went for walks and played cards in the evenings. We even saw wild reindeer.

3 comments:

Pinneguri said...

"Vi var enige om at det hadde vært en fin tur" ... Jeg tror du har humor, jeg, Allium ;p)
Med eller uten fettflekk, med eller uten vann og strøm, det ser nydelig ut. Akkurat sånn vi nordmenn liker å ha det i ferien. Litt slitsomt.

Fin i Formen - Margrethe said...

Hei! Er på en runde og kikker på nye blogger (tror ikke jeg har vært her før..)og havnet her hos deg. Er så gøy å se hva andre lager, og bli litt inspirert selv også. Takk for titten :)
(Fant deg gjennom Hobbyboden.)

Anita K said...

Synes sokkene dine ble fine, og fargen var nydelig.