Sunday, April 5, 2009

Ulempen ved å bo alene

Er at jeg må fotografere alt selv. Å fotografere sine egne legger er ikke spesielt enkelt. Det var så vanskelig at jeg i desperasjon ba åtteåringen om hjelp, men alle hennes bilder ble uskarpe.

Alternativet til å skaffe en mann i huset er selvsagt å skaffe et bedre kamera enn kompaktknøttet mitt, med selvutløser og stativ. Det er muligens enklere.

Dette er det beste bildet jeg tok selv, tror jeg:


Oppskrift: Sødera Socks

Garn: Wollmeise Sockenwolle 80/20 Twin, farge Fratello


Ingen bilder jeg har tatt yter disse i nærheten av rettferdighet. Fargen er så vakker at jeg klør i fingrene etter å kjøpe en hespe til. Så langt har fornuften seiret.Jeg strikket til jeg var tom for garn, og heldigvis hadde jeg 159 gram, da ble de såvidt lange nok. Hælen i oppskriften virket rar, så jeg strikket "Brainless" hælen istedenfor, men brukte bare vanlige rettmasker hele veien. Nå kan jeg denne hælen godt nok til å strikke den uten oppskrift, og den blir veldig fin.

Til avfellingen lærte jeg meg Elizabeth Zimmermanns sydde avfelling. Det gav et veldig bra resultat, og det skulle bare mangle, i og med at jeg brukte to og en halv time... Typisk eksempel på hva som skjer når jeg prøver å gjøre noe med en synål.

I've made stockings from my "Fratello" yarn. The colour is so pretty that I want more, but I'm trying to control myself.

9 comments:

Frk. Chilli said...

Wow!! De var bare helt utrolig lekre:-)

Baddie said...

Utrolig lekre sokker! Frem med korte skjørt, slik at sokkene synes mest mulig. Lurer på hvor lenge jeg klarer å motstå ullmeiskjøret...

lise said...

Nydelige strømper, jeg er helt enig i at fargen er veldig fin.

Ha en god påske!

Inger-55 said...

Såååå lekre! Og fargen og pynten var jo utrolig fin.
Påskeklæmma!

Felisi said...

Lekre strømper, litt av et tålmodighetsarbeid ser det ut for...

Myrtle said...

Å, lekre strømper!! Akkurat sånne jeg ønsker meg... ;)

Husfruen said...

Flotte sokker

Pinneguri said...

Jeg kan forestille meg fargen, og vet at det er veldig veldig vanskelig selv for et voksent menneske - som man bor sammen med - å klare og fange den fargen ordentlig!
De ble kjempefine, og de passer perfekt til de fine leggene dine :)

Er det ikke rart med den Yarnissima-hælen, at den faktisk kan brukes til enhver sokk og den er jo så enkel og så effektiv og man er sikker på resultatet ... genialt, Egon :D)

Storjägarn´ said...

Ojojoj...vilket arbete....och här sitter man och stickar "vanliga" sockar :-)