Saturday, March 8, 2008

Hedera

For noen nydelige sokker! Akkurat de forsiktige fargeskiftene jeg ønsker meg (noen som vet hvor jeg får kjøpt sånt garn uten at det koster det hvite ut av øyet?). Enkelt men vakkert mønster, og gjennomarbeidet oppskrift. Cookie A er flink! Jeg burde lest oppskriften nøye før jeg startet, for da hadde jeg sett hvor høy hælen ble, og strikket kortere skaft. Sokkene sitter som støpt. Det gjør grønnfargen på bambuspinnene mine også. Garnet farver av!
Pinnene har generelt fått gjennomgå i det siste:På tide med litt fornyelse. Jeg er egentlig ganske fornøyd med disse billige bambuspinnene, men har falt helt for Knitpicks Harmony pinnene, og får nå hjelp med å bestille fra USA. Gleder meg!


Ellers har jentungen begynt å strikke. Jeg fant tykt ullgarn og tykke pinner, og la opp 20 masker for henne. Hun skulle så strikke frem og tilbake. Da hun hadde brukt opp garnet, og jeg skulle felle av, var det 53..., og voila - dukkekappe!


Jeg møtte meg selv i døra her en morgen. Jeg hadde tatt på kåpe og støvler og var klar for å gå, da jeg ropte på jentungen som satt og strikket, og lurte på om hun kunne komme og gi meg en klem før jeg gikk.

Svaret?

Jeg har ikke tid akkurat nå. Jeg må strikke ut pinnen.

Hvor kan hun ha det fra?

I've finished my Hedera socks, and since the latest sock I've made always seems to be the nicest, this one does too. And I've almost worn out my bamboo sock needles.

My daughter made her first knitted project this week. It started as a blanket for her doll, but ended more like a cape. I expect she'll get the hang of it eventually - we have all started like this, haven't we?


2 comments:

syglad said...

Du strikker så utrolig mange flotte sokker, de lilla var også nydlige. Ha en fin kvinnedag og helg :-)

Merete said...

Jeg hopper ofte over sokkeposter, men her måtte jeg se nærmere, så flotte de ble! Tynne pinner og flott garn, kjempenydelige!