Saturday, December 29, 2007

SABENA

Ja, det gamle belgiske flyselskapet. Alle flyselskapsforkortelser får jo sin egen tolkning. Denne skal visstnok være "Such A Bloody Experience Never Again", og passer godt på denne luen:Oppskrift: Shedir fra Knitty

Garn: Kasjmirgarn fra Colourmart, laceweight, 4 tråder

Jeg vet ikke om det var alle flettene, eller om det var de 4 trådene lace-garn jeg strikket med, men jeg mistenker mest det siste. Flettestrikk er jo egentlig gøy, og det er moro å følge logikken i mønsteret og se det dukke frem. Selv om det var en feil i mønsteret. En feil ingen av de over 600 personene på Ravelry som har strikket denne ser ut til å ha lagt merke til. Men resultatene deres er jo riktige, da...

Uansett, luen er fin, den. Deilig og varm. Litt romslig, men da moser den ikke frisyren min.

Pulsvanter er det også blitt:


Oppskrift: Fetching

Jeg har masse igjen av garnet, og skal nå strikke halsvarmer. Antagelig blir det nok igjen til et skjerf til også, selv om jeg allerede har dette.

During the Christmas holiday I've been knitting on some accessories for myself. Shedir was a real pain, mostly because I tried doing it with four strands of laceweight cashmere. Fiddly.

6 comments:

Pinneguri said...

Så fin lua di blei! Jeg har også tenkt på å strikke denne, men så har det vært det med at den virker så trang som har gjort meg litt skeptisk. Men altså ikke ... ?
4 tråda lace garn, skjønte jeg ikke? Er ikke de alltid 2 tråda?

Perlegarn said...

Garnet er 2 trådet ja, men jeg brukte 4 tråder av det. Til sammen gav det omtrent DK vekt, og jeg brukte pinne 3.5.

amylin said...

Den ble veldig fin, selv om du strevde litt!

Ruth said...

Oh, yikes ... four strands of cashmere?!? I thought Shedir was fiddly when I knit it with Calmer!! It's beautiful, though, and will look lovely on you.

Virtuella said...

Fin ble den likevel!
Feil i mønsteret?
Jeg kan ikke huske jeg kom over noe sånt?
Ikke det jeg skal strikke flere da, ihvertfall ikke før jeg kjenner noen som mister håret av cellegift, og det gjør jeg i øyeblikket, heldigvis får en vel si, ikke.
Men.. hva var det som var feil?
*nyskjerrig*

Godt nyttår forresten!

virtuella said...

Hehe, kan ikke huske jeg fikk med meg den feilen, pytt pytt, luen ble fin den og jeg strikker den aldri igjen.
Trur eg!
:-)