Tuesday, January 1, 2008

Godt nyttår!

Barna sliter med å få sove ikveld... det ble sent igår. Men imorgen er det skoledag. Og jeg begynner i ny jobb. Det blir spennende å være arbeidstager igjen, etter to behagelige studieår.

Fjorårets siste fullførte prosjekt ble et par sokker. Jeg tror jeg skal ha dem på imorgen.


Oppskrift: Jaywalker
Garn: Fabel


Dette var en kjempegrei og velskrevet oppskrift, og sokkene passer perfekt. Fargen er dessuten nydelig. Men jeg ble litt sur på Garnstudio, for etter at jeg hadde jobbet hardt med å finne samme startpunkt på begge nøstene, slik at sokkene skulle bli like, dukket det opp en knute i nøste nummer 2, og fargesekvensen etterpå var helt feil. Jeg måtte nøste av nesten en hel fargerapport for å komme tilbake til riktig punkt.


I love my finished Jaywalkers, the way that they fit, and the colour. But I'm unhappy with the fact that there was a knot in one of the skeins, which threw the colour sequence totally off, and made me wind off a lot of yarn to get back on track.

3 comments:

Pinneguri said...

Lykke til i ny jobb :)

Felisi said...

Flotte sokker! Har lyst til å prøve meg på den oppskriften jeg også, men det har foreløpig blitt med tanken...

Strikkepanja said...

Jeg skal nå gi meg i kast med mitt første par med Jaywalker. Jeg har selvstripende garn fra Regia. Men regner ikke med å gidde nøste meg frem til "riktig" begynnelse. Tenkte at de nok blir like selv om de er ulike ;-)