Monday, March 26, 2007

Et kasjmirmirakel

Se på denne elendigheten her:


Så vasker man det. I så varmt vann som hendene klarer, og Zalo! Før man putter det i tørketrommelen i 10 minutter, og blokker. Det tover ikke, men garnet er oljet for bruk i industri-strikkemaskiner, og denne behandlingen fjerner oljen slik at garnet øker i volum:


Garn: Kasjmirgarn fra Colourmart, dobbel tråd, farge Brighton Rock

Mønster: Garnstudio

Sa noen at det var galskap å strikke kasjmirjakke til en seksåring? Ja, men det var restegarn etter en genser jeg strikket til meg selv. Og til sammen betalte jeg 52 dollar for garnet til både genser og jakke.

I love the Colourmart cashmere! Look at the amazing transformation that takes place when I wash the finished garment in dishwashing liquid before putting it in the dryer for 10 minutes.5 comments:

Gryni said...

Så stilig. Har aldri hørt om dette før. Boleroen ble iallefall tøff:-)

Kate said...

Kjempefin bolero, og hvorfor skulle ikke en 6-åring få kjenne hvor deilig kasjmir er. Til meg og mine bruker jeg bestandig skikkelig og flott garn, he he.

Ruth said...

Isn't Colourmart's yarn incredible? That pink marl is just beautiful.

Dolci said...

Den ble kjempe flott. Har ikke hørt om den behandelingen før, men tar det med meg videre. Vet aldri når en for bruk for slik informasjon ;-)
Ha en fin påskeuke!

Anonymous said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務