Sunday, December 13, 2009

Multnomah

Egentlig liker jeg ikke rillestrikk. Men jeg må innrømme at dette ble ganske vakkert. Det skyldes nok mest garnet, som seiler opp som nytt favorittgarn her, og som selvsagt er bortimot umulig å få tak i. The Sanguine Gryphon Bugga. Mykt og deilig, fantastiske farger.Fargen heter noe så eksotisk som Hogwood Bonking Beetle, og er et resultat av et bytte med Pinneguri. Jeg vet ikke om det er like vanlig at disse har mer på hespen enn oppgitt som hos Wollmeise, men sjalet mitt veier 128 gram, og jeg har fortsatt garn igjen.

My first Bugga skein became a Multnomah shawl. I want more!

4 comments:

Cecillie... said...

Jeg er enig med deg ang rillestrikk, men dette var vakkert!!! Og jeg skjønner jo at det er mulig man må spisse klørne og teste dette garnet også, har jo nettopp kommet i seget med wollmeise`n:)

Vibekes lille grønne said...

Det ble kjempefint og fargene var nydelige til Multnomah! Rillestrikk er vanskelig, det kommer så veldig an på fargene om det blir fint. Jeg har rekket opp mitt i Wollmeise fordi jeg ikke syntes fargene ble bra. Ha en fin søndag! :)

wigdis said...

Nydelig sjal, nesten samme farge som mitt, bare litt mere rødt.
Jeg har også brukt garn fra Sanguine Gryphon og det er et nydelig garn. Liker faktisk det mye bedre Wollmeise som jeg såvidt har begynt å prøve.
Ha en fin adventsuke

Liv Irene said...

Sjalet var nydelig!