Wednesday, December 2, 2009

Barbie

Jeg er ikke særlig begeistret for dama, og har holdt henne unna til nå. Men barnet er ni, alle venninnene har, og hun har egne penger - dermed kom det en i hus. Da må hun selvsagt ha klær.

Finnes det noe slikt på nett, tenkte jeg. Lette litt, og fant http://www.stickatillbarbie.se/. Der fantes det litt, ja... nærmere 1000 oppskrifter. Svenske folkedrakter, Abba-antrekk, Lucia-kjole... og masse hverdags- og festklær. Selvsagt hadde jeg nettopp ryddet i garnlageret og kastet alt det fæle pelsgarnet som jeg var sikker på at jeg aldri mer kom til å strikke noe av. Nå hadde det vært fint å ha til kanter på festkjoler, pelskåper og krager. Jaja. Jeg har ihvertfall nok sokkegarnrester.
My daughter bought a Barbie doll for some of the money she got for her birthday. Not my favourite doll, but she needs clothes anyway.

7 comments:

sol said...

Jeg er heller ikke særlig begeistret for Barbie, men skjønner at det kan bli vanskelig å stå i mot når "alle andre har". Får bare krysse fingrene og håpe Lille Ville blir like lite interessert i slike dukker som jeg var.

amylin said...

Nei, Barbie er ikke favorittdukken, men den har nå sneket seg inn her også. Fine klær i alle fall. Takk for sist, det var koselig.

siwi said...

Kjempefine barbie klær, fin måte og bruke opp restegarn på!

wigdis said...

Flotte klær du har laget. Må være litt av et pirk å strikke til en syltynn Barbie.
Ha en fin dag.

Moan said...

Av med hatten! Strikke SÅ smått! Lekkert!

Galadriel said...

Man skal svelge noen kameler..... Hun gjør seg uansett bedre med ull enn tyll!

Ruth said...

That santa dress is AWESOME!