Saturday, February 23, 2008

Vår allerede?

Jeg prøver å minne meg selv om at det fortsatt er februar, og at det fortsatt kan komme mye snø. Men se her:Ifjor kom de midt i mars, og jeg syntes det var tidlig.

Jeg har strikket en halsvarmer i kasjmirgarn, rester fra Kiri-sjalet mitt. Men kanskje får jeg ikke bruk for denne før til høsten?

Cowl-genseren min vokser sakte, for jeg har et par sokker som er morsommere. Men den vokser da, dog ikke nok til at den ser annerledes nok ut til å være verd et bilde.

Ellers må jeg få anbefale en morsom bok. Denne kom i posten for noen dager siden, og jeg koser meg med den på sengen om kvelden:

Boken er full av nyttige tips, som hvordan man kan finne andre strikkere (rop "var det en møll?"), grunner til å lagre masse garn (bilindustrien kan plutselig komme på at alle biler må ha hele trekk i tovet ull og dermed skape garnmangel), og hvorfor man bør strikke sjal (det er vanskelig å late som man er Mata Hari uten et).

Tror jeg må en tur til amazon og se etter mer...

The spring flowers are here already! I don't think I've seen these in February before. So maybe I won't be needing my new cashmere neckwarmer until next autumn? One can only hope. But we could still get lots of snow.

I've bought a Yarn Harlot book. Great fun, and I think I want more.


1 comment:

vicen said...

Si me haces unos calcetines(talla 42 en España), te pongo en mi WEB:www.modahistoria.com
Anda a ver si te atreves y si estas dispuesta me lo dices y te mando mi direccion postal.
OK?
VICEN