Tuesday, September 4, 2007

Forelesningshelg

På forelesning er det greit å ha noe å henge fingrene i. Det hindrer tankene i å vandre langt vekk. Clapotis er fin forelesningsstrikking, krever lite konsentrasjon. Jeg la opp på torsdag, strikket på de forelesningene der det var mulig å strikke (der jeg ikke satt rett oppi foreleseren, de tror strikketøyet distraherer meg og blir sure), og gjorde ferdig det siste igår kveld:Den er ikke i full størrelse. Jeg hadde to nøster boutone-garn liggende som jeg hadde fått levert ved en feil. Fargen passer forsåvidt til meg, men jeg har altså ikke bestilt den. Og den var deprimerende å strikke med. Så deprimerende at nå må jeg ha noe hyggelig.

Jeg har ikke lagret like mye garn som mange andre, men noe er det jo. Og i skapet fant jeg dette:


Det var bedre, ja. Det skal bli Flower Basket sjal, tror jeg.

Clapotis makes for good, mindless lecture knitting, but the colour was depressing and now I need some sunshine.

4 comments:

blåggdama said...

Skjønner på diskusjonen i Hobbyboden at vi har overlappende interesser :) Så jeg har satt opp bloggen din som feed i nettleseren min, og lagt deg til på lenkesamlinga.

Lykke til med sjalet.

Artig anekdote fra livet, den om disse forsømte barna ;)

torunn skjärstad moen said...

Clapotissjalet ditt ble jo kjempelekkert, og hyggelig blohh hadde du også, med hilsen fra Torunn.(asterix)

Fru Dart said...

Lekre farger på clapotissjalet ditt. Kjedelig når en får ting en egentlig ikke vil ha, men du fikk nå brukt det lell. Og flott ble det ;-)

Fragaria said...

ja, sant det er greiest å ha noe lett å strikke på forelesning! hvis ikke vandrer jo tankene gjerne fritt :) Selv om jeg aldri sitter helt framme, har jeg heller begynt å vise veldig at jeg strikker uten å se ned i stedet for å forsøke å gjemme at jeg strikker :)

http://fragaria.wordpress.com/