Sunday, September 16, 2007

Foliage

Torsdag kom endelig høstutgaven av Knitty. Der var det mye fint, jeg noterte meg Muir, Cherie Amour, Pecan Pie, Totally Autumn, og Foliage. På listen over ting jeg kanskje får tid til å strikke i en fjern fremtid. Særlig Muir - er den ikke nydelig?

Men så satt jeg og strikket på Flower Basket sjalet, og så at jeg kom til å få masse garn til overs. Det fine med sånne sjal er jo at man kan strikke til man slipper opp for garn, dermed fant jeg ut at det var lurt å lage noe av restegarnet først, og så bruke opp det jeg fikk igjen etterpå til sjalet.

Jeg strikket de første omgangene på fredag kveld, og gjorde ferdig resten på lørdag. Denne gikk kjapt og greit. Bildet viser ikke mønsteret godt, og jeg har valgt å la være å blokke, for den er stor nok som den er, og jeg ville heller beholde litt elastisitet. Men den ble bra, og det var en enkel og grei oppskrift.


Nå må jeg bare finne ut om jeg tør å strikke en repetisjon til av Lower Flower Basket, eller om jeg skal gå rett på kanten. Den siste repetisjonen tok 19 gram garn, og jeg har 45 gram igjen. Jeg tror det bør gå.

I've made Foliage, from the newest Knitty, to match my Flower Basket shawl, which I still haven't finished.

1 comment:

Fru Dart said...

Lua ble flott den. Falt for den jeg også. Er så mye fint på Knitty (og så altfor liten tid *knis*)