Sunday, September 14, 2008

Paradoxical Mittens

Disse har stått på har-lyst-til-å-strikke-listen min lenge nå. Og så trengte jeg en ikke altfor dyr bursdagsgave på kort varsel, så jeg gravde frem litt restegarn i Finull fra lageret, og kjøpte to nøster Pt2 i tillegg. Pinne 3 - han som skal ha dem er 2 meter lang og den eneste måten å justere størrelse på var å gå opp i pinnestørrelse. Sånn som mønsteret er, ble de tette nok, jeg lurer nesten på om pinne 2.5 ville gitt litt i overkant stive votter. Men de er ganske store, muligens bør de toves litt. Vi får se når gaven er overrakt.

Votter blir nok aldri favorittstrikkingen min, men disse var mye morsommere enn de forrige. Jeg liker sånne logisk oppbygde mønstre. Fargene er ganske kjedelige, men sånn blir det jo gjerne når det er en mann som skal ha dem. Jeg ser ikke bort fra at jeg gjentar disse i en annen farge.

Man må utnytte høstfargene:


Ellers har jeg February Lady Sweater i Noro Kureyon på pinnene, til syvåringen.

I've finished a gift for a friend - Paradoxical Mittens. Fairly boring colours, but they're for a man, so I didn't want to take any chances.

3 comments:

lise said...

Vottene ble fine, og nå minnet du meg på at jeg også har lyst til å strikke dem..

Hedvig said...

Veldig fine votter! Jeg har lenge vurdert å strikke disse, men har liksom aldri kommet så langt - tror ikke votter er helt min greie.....

Ruth said...

I LOVE these!