Sunday, May 4, 2008

Avhengig...

Jeg satte igang med langtidsprosjektet mitt i helgen. Tenkte å kjøpe et nøste Kureyon i ny og ne, og bli ferdig om noen år. Men dette er skummelt avhengighetsskapende, og nå har jeg strikket fem lapper allerede. Jeg har brukt opp alle enkeltnøstene mine, og rekket opp en lue jeg likevel aldri brukte, og leter ivrig på Ravelry etter den rette genseroppskriften til de nøstene jeg har flere av, så jeg kan se om jeg får noen til overs.


Oppskrift: Lizard Ridge


Med 19 lapper igjen er det fortsatt gode muligheter for at jeg går lei underveis, men foreløbig er dette kjempegøy. Blir det ferdig til neste vinter tro, så jeg kan kose meg under det på sofaen?

For å slippe å snu arbeidet hele tiden, driver jeg og lærer meg å strikke baklengs, se her. Praktisk, selv om jeg ikke har samme strikkefasthet enda, men det synes ikke med dette garnet. Deilig garn forresten, jeg tror faktisk jeg liker dette bedre enn Silk Garden, selv om det er grovere. Det er mer hold i det. Og for noen farger!I've started knitting Lizard Ridge, and so far it's really addictive.

6 comments:

Kari Anne Holt said...

Så flott teppe du skal lage!
Lekre farger du har, strikk på:o)
God søndag fra Kari Anne

enaj said...

Det blir et rigtig flot tæppe. Noro garnet er meget meget lækkert.

syglad said...

Dette kommer til og bli lekkert jeg gleder meg til og se det ferdig.
Ha en fin kreativ helg :-)

PerJorun said...

Herlige farger! Gleder meg til å se det ferdige resultatet :-)

sipusa said...

Oi! For noen stilige lapper:-D
Blir kjempespennende å se hvordan det teppet blir!!

Pinneguri said...

Åh, det var farlig vakkert! Og jeg som har et par sånne nøster ... kanskje jeg må begynne med det jeg også, jeg har sett dette teppet ferdig og det er bare helt utrolig.
Takk for ideen :D