Friday, October 5, 2007

London

Vi har vært i London på en liten høstferie. Det ble en vellykket tur. Jeg var jo litt spent på forhånd, på å ta med meg to barn til en storby, og være alene om ansvaret. Men alt gikk fint, og barna var så flinke.

Det var stas med toetasjers busser og frokostbuffet på hotellet. For ikke å snakke om Rainforest café.

Vi besøkte Tower of London, og barna prøvde hvordan det var å være inni en middelalderhjelm på slagmarken:

Kronjuvelene var nok likevel det mest spennende. Mesteparten av dagen etter ble tilbragt på Science museum og Natural history museum. Vi kunne nok greit tilbragt noen uker der uten å få med oss alt.

Og så måtte jeg selvfølgelig handle garn. Guttungen lurte på hvorfor jeg skulle i alle disse garnbutikkene, "for du har jo garn". Jeg spurte ham hva han skulle på Games Workshop, siden han allerede har Warhammer-miniatyrer. Han tok poenget.

På John Lewis fant jeg dette (avbildet i deilig høstsol på stuebordet):

og dette:


Jeg klør litt i fingrene etter å strikke Lizard Ridge. Ser det for meg som et prosjekt over litt tid.

Siden det bare var noen få stopp på undergrunnen fra hotellet, tok vi oss en tur til East Putney, og Stash Yarns:

Farlig mye fint garn der, og det var ikke lett å bestemme seg. Men til slutt kom jeg meg ut med dette:


Underveis strikket jeg på et par sokker til meg selv. De er nesten ferdige. Jeg skulle kanskje tatt bilder av dem i London?

We've been in London for a couple of days. Since I brought the children, I had to adapt to them, but I got to visit a couple of yarn shops and try some new yarns that I can't get at home. And we visited Tower of London and the museums. The most popular place was the Rainforest café, though.

No comments: