Sunday, August 28, 2011

Endelig

Denne var seig. Til å begynne med kranglet jeg så mye med mønsteret at jeg var ved å gi opp, men jeg har planlagt prosjektet i årevis, og var redd jeg bare ville fortsette å tenke at jeg burde lage det hvis jeg ikke fikk det gjort nå.

På slutten satt mønsteret godt i hendene, men jeg var så lei at jeg bare klarte fire omganger i gangen, så måtte jeg belønne meg selv med etellerannet.

Resultatet er jo vakkert.190 gram Wollmeise lace-garn i granatapfel.


My Muir shawl certainly took it's time, both the planning and the knitting.Friday, August 5, 2011

Babyteppe

Jeg har hatt lyst til å lage teppet siden jeg så det første teppet Pinneguri lagde, men jeg har jo ingen baby. Ikke får jeg noen heller, før barnebarna kommer.

Men da venninnen min ble gravid, og attpåtil erklærte at "tepper med hjerter skal bli babyens varemerke", hadde jeg den perfekte unnskyldningen.

Ulempen med å strikke overraskelser til andre er at det er vanskelig å ta sjanser med fargene. Jeg endte opp med en i overkant safe løsning, og hadde nok gått for noe sprekere hvis det var til meg selv. Men mottageren virket ihvertfall fornøyd.

Wollmeise i fargene Natur, Herzblut, My old blue jeans, Hollerstaud'n og Grünfink. Det har vært ferdig i noen uker, men siden mottageren både er på Ravelry og har bloggadressen min måtte jeg vente med å vise det frem.

I've made a blanket for my friend's baby. Since he was born today, I can finally publish the photos.